avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestare preventiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestare preventiva

Buna ziua! Prietenul meu a fost arestat preventiv in cursul zilei de ieri. Cum pot afla unde este detinut? Are voie sa primească vizite?
Cel mai recent răspuns: Mari M. , utilizator 08:49, 4 Februarie 2019
Trebuie sa fi avut, e obligatorie asistenta juridica la propunerea de arestare, asa ca cel putin acolo a avut avocat, macar din oficiu. Luati legatura cu Serviciul de asistenta juridica din cadrul Baroului Judetului respectiv si o sa aflati avocatul.
Daca a avut avocat ales, cred ca trebuia sa stiti deja, sau stie familia.

Mari M. a scris:

Imi pare rau, nu stiu daca are. E vreo posibililate sa-l contactez pe el? Are voie?

Ana-Maria Dutescu a scris:

Trebuie sa fi avut, e obligatorie asistenta juridica la propunerea de arestare, asa ca cel putin acolo a avut avocat, macar din oficiu. Luati legatura cu Serviciul de asistenta juridica din cadrul Baroului Judetului respectiv si o sa aflati avocatul.
Daca a avut avocat ales, cred ca trebuia sa stiti deja, sau stie familia.

Mari M. a scris:

Imi pare rau, nu stiu daca are. E vreo posibililate sa-l contactez pe el? Are voie?

Am reușit sa vorbesc cu cei de la politie. Mi-au dat câteva informații și mi-au spus ca îl pot vizita. Știți cumva cum pot face rost de acea cerere pentru vizita sau o completez pe loc la secție când ajung acolo?
Au ei acolo formulare.

Mari M. a scris:

Am reușit sa vorbesc cu cei de la politie. Mi-au dat câteva informații și mi-au spus ca îl pot vizita. Știți cumva cum pot face rost de acea cerere pentru vizita sau o completez pe loc la secție când ajung acolo?

Ana-Maria Dutescu a scris:

Au ei acolo formulare.

Mari M. a scris:

Multumesc mult pentru răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Arestul preventiv-drepturi,etc joynt2002 joynt2002 Buna seara,am o mare problema.Prietenul meu cel mai bun a fost arestat si nu stiu cum sa fac sa il pot vizita,eventual sa ii dau un pachet ceva dar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Corespondenta si vizita in timpul arestului preventiv PaulaGall16 PaulaGall16 Am un prieten bun in arest preventiv la centrul de retinere si arest preventiv, ipj Arad. Ma poate ajuta cineva cu o adresa si un numar de telefon de la acest ... (vezi toată discuția)