avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Materiale de promovare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Materiale de promovare

Cineva a castigat un premiu ce constă dintr-un produs. Organizatoarea i-a oferit premiul castigatoarei, si i-a solicitat castigatoarei sa nu indeparteze materialul de promovare afisat pe premiul castigat pe o anumită perioadă de cateva luni.

Castigatoarea nu doreste să tină autocolantul de promovare cu sigla firmei ce a organizat concursul pe produsul castigat.

Ce se poate face in situatia de mai sus? Există o lege care să oblige pe castigatorii unor premii castigate la concursul organizat de către firma respectivă, sa nu indepărteze autocolantele aplicate pe produsele ce au fost acordate ca premiu?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:43, 31 Ianuarie 2019
Buna ziua.
Pe ce baza a facut organizatorul aceasta solicitare, cum a argumentat.o? Poate exista stipulat în regulamentul de organizare a acelui concurs ceva legat de asta...si poate ajunge chiar la retragerea premiului daca nu se respecta...
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
Ionut.ion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba despre regulamentul competitiei/promotiei respective în care astfel de situații sunt prevăzute,se prezuma ca participând la promoție câștigătorul a achiesatt la regulamentul respectiv
Nu va jucați daca este vorba despre o firmă mare pot exista litigii,solicitare de daune etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de sponsorizare ContSters142942 ContSters142942 Buna ziua. Am un blog pe care imi astern gandurile. De curand am primit un mesaj de la reprezentantul unei firme ca ar dori sa ii promovez produsele printr-un ... (vezi toată discuția)
Care este legislatia pentru realizarea de concursuri on-line cu premii? ContSters57298 ContSters57298 Buna ziua, As dori daca se poate niste informatii privitoare la realizarea unui concurs on-line cu premii. Firma noastra a beneficiat de un \\"lifting\\" de ... (vezi toată discuția)
Discriminare etnică la birou Cristi281 Cristi281 Buna ziua. Lucrez la o companie multinationala. In luna aprilie a fost organizata o conferinta de mai multe zile cu toti angajatii din toate tarile. In ... (vezi toată discuția)