avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... o cale de rezolvare legala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

o cale de rezolvare legala

buna seara;asta vara,s-a facut o lucrare de acoperire a blocului,lucrare facuta in bataie de joc, cu o bucata de tabla concava pe post de ulcele prinsa in banda de scoch; la prima ploaie s-a scurs toata apa pe peretii exteriori a blocului,infiltrandu-se si in interiorul apartamentelor,ceea ce s-a intamplat si acum la topirea zapezii de pe asa zisul acoperis si in plus mai curge apa de sus pe casa scarii;mentionez ca blocul este izolat termic de ceva ani si pana la lucrarea lor nimeni nu a avut probleme;i-am adus la cunostinta si administratorului care da din umeri,ca nu e treaba lui si ca noi am vrut lucrarea;din cate am inteles,cei doi sunt intelesi,nu au autorizatie,dar te iau peste picior cand le spui problema ;suntem 8 familii care vrem niste solutii legale,cum sa procedam ca cei 2 totusi sa raspunda pentru ce au "realizat"
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
just_ea, utilizator
Cel mai recent răspuns: just_ea , utilizator 13:11, 23 Octombrie 2020
Foarte implu va adresati unui avocat pentru a va indrepta impotriva societatii care a realizat lucrarea,pregătiți probe,planșe foto,poate un proces verbal de constatare realizat de o firmă specializată,etc.Vedeti daca exista un contract o garanție pt lucrarea efectuata...
tocmai pe acest lucru se bazeaza domnii,pentru ca stiu ca prin avocat drumul e lung si nimic nu se rezolva,decat tragere de timp si lipsa de bani
Buna ziua,

Revin cu problema veche dar actuala,pentru ca nimic nu s-a rezolvat de anul trecut si totusi vreau sa stiu daca exista si alte cai pana la avocat;da,lucrarea are asa zis contract de garantie,dar atat timp cat eu fac reclamatii constante la asociatie si celui care a facut lucrarea si doar vin,vorbesc si nu rezolva nimic,luand si in deradere co-locatarii,ma intereseaza cui trebuie sa ma adresez,ca sa se simta cei vizati ca nu sunt atotstiutori si sa-si bata joc de oameni.

just_ea a scris:

buna seara;asta vara,s-a facut o lucrare de acoperire a blocului,lucrare facuta in bataie de joc, cu o bucata de tabla concava pe post de ulcele prinsa in banda de scoch; la prima ploaie s-a scurs toata apa pe peretii exteriori a blocului,infiltrandu-se si in interiorul apartamentelor,ceea ce s-a intamplat si acum la topirea zapezii de pe asa zisul acoperis si in plus mai curge apa de sus pe casa scarii;mentionez ca blocul este izolat termic de ceva ani si pana la lucrarea lor nimeni nu a avut probleme;i-am adus la cunostinta si administratorului care da din umeri,ca nu e treaba lui si ca noi am vrut lucrarea;din cate am inteles,cei doi sunt intelesi,nu au autorizatie,dar te iau peste picior cand le spui problema ;suntem 8 familii care vrem niste solutii legale,cum sa procedam ca cei 2 totusi sa raspunda pentru ce au "realizat"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma constructii patraulea100 patraulea100 Buna seara, In urma cu un an, in noiembrie 2014 am schimbat tabla de pe acoperis.Locuiesc intr-o vila de 3 apartamente,2 etaje, la ultimul nivel. La numai 2 ... (vezi toată discuția)
Inaltarea strazii de vecin , inundarea mea cu apa pluviale ute1972 ute1972 Buna ziua ! Locuiesc intr-o casa veche de 40 de ani . In fata casei a fost un drum de servitute de aproximativ 2 m latime , lasat de cei batrini pentru ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli reparatie "de mantuiala" Alexs Alexs Buna ziua si Hristos a inviat! Va prezint pe scurt problema cu care ma confrunt in speranta ca voi putea obtine o sugestie din partea dumneavoastra. Stau ... (vezi toată discuția)