avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate invoca uzucapiunea de către o persoană care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate invoca uzucapiunea de către o persoană care a cumpărat drepturile succesorale de la moștenitori?

Buna seara, se poate invoca uzucapiune de către o persoana care a cumpărat drepturile succesorale de la ceilalți moștenitori?
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Se poate invoca uzucapiunea în caz de mostenire.Sunt detalii de discutat.
Am dat niste explicații dar a fost șters mesajul.
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire Maria010998 Maria010998 Bună ziua! Dacă părinții mei au murit acum 35 de ani si eu și fratele meu nu am dezbătut moștenirea atunci dar el nu a avut pretenții atunci, eu am ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune madalinamrn madalinamrn Matusa mea este decedata din anul 2000. Nu s-a dezbatut succesiunea nici pana astazi. Ce se poate face? De la diverse persoane am inteles ca nu se mai poate si ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 30 de ani fata de mostenitori Mircea1787 Mircea1787 Vă propun speţa mea de uzucapiune să vă daţi cu părerea dacă ar avea şanse de reuşită sau nu....încă nu am formulat cererea. Orice sfat e ... (vezi toată discuția)