avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare cazier judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare cazier judiciar

Buna ziua!
Am fost condamnat cu suspendare 2 ani in anul 2008, in anul 2011 am calcat stramb si am primit 3 ani si 6 luni cu executare, din care am executat 2 ani.
Dorind sa imi fac reabilitarea judiciara, am cautat dosarul online la judecatorie, dar nu il mai gasesc.
Am cautat mai atent si am gasit o ordonanta de urgenta din 18.02.2017 cu gratierea unor pedepse. Exista posibilitatea sa fiu reabilitat de drept?
Nu am ajuns inca sa scot cazierul...
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:34, 1 Februarie 2019
Nu exista aceasta posibilitate, trebuie sa va adresati instantei cu cerere pentru reabilitare judecatoreasca dupa implinirea termenului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Confirm ca nu sunteti reabilitat de drept. Mergeti si scoateti cazierul si copii legalizate dupa hotararile judecatoresti definitive - prima si a doua, achitati cheltuielile judiciare, apoi faceti cererea de reabilitare =judecatoreasca=

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar curat crinann crinann Buna seara. am o singura curiozitate, poti avea cazierul curat dupa 5 ani de inchisoare? Va rog, sa,mi raspunde,ti. (vezi toată discuția)
Am avut condamnare doresc reabilitare. mirix mirix Am fost condamnat in anul 1993 la un 1an si 6 luni inchisoare pt gestiune frauduloasa. Doresc reabilitare. Ce sa fac? (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile sfinxul sfinxul buna pentru toti am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)