avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Expirare contract inchiriere punct lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Expirare contract inchiriere punct lucru

Buna ziua,
Am intarziat cu o luna inregistrarea prelungirii contractului de inchiriere la ONRC ,ce trebuie facut ,ce acte se depun? Firma care ne-a inchiriat a venit tarziu cu contractul.
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:30, 1 Februarie 2019
Mergeti cu copie dupa acel contract la registru comertului caci poate va accepta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am gasit pe site-ul onrc acte necesare prelungire sediu social eugen82 eugen82 Am cautat pe site-ul ONRC la formalitati/persoane juridice actele necesare prelungirii duratei sediului social care a expirat. Dar nu am gasit, au afisat ... (vezi toată discuția)
Termen declarare punct de lucru alinaemi alinaemi Buna ziua, Amenajez un punct de lucru si am un contract de inchiriere intre 2 pers juridice datat 1 august. Saptamana viitoare depun actele sa il ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere expirat Endelus Endelus Buna ziua, as vrea si eu sa ma lamuresc in legatura cu un contract de inchirere al unui spatiu comercial care a fost valabil 2 ani si a expirat la 1 mai ... (vezi toată discuția)