avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut persoane handicap
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut persoane handicap

Bună ziua , sunt asistent personal la tatăl meu cu handicap grav , și as vrea sa fac un împrumut pentru a-i amenaja camera după nevoile lui. Am înțeles că pot face și pentru mașină dar întrebarea mea este ...Ar trebui sa conducă persoana cu handicap sau poate sa o conducă și altcineva sa o folosească pentru a merge cu bolnavul unde este nevoie (în fiecare luna la dr la specialiști etc). În concluzie as vrea sa știu care ar fi condițiile în ambele cazuri. Va mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor, handicapat, etc? alina240 alina240 Buna ziua Am urmatoarea problema daca ma poate ajuta cineva. Este vorba despre o persoana in varsta, aflata in pensie de varsta si care a fost ... (vezi toată discuția)
Cum poti cumpara o masina in olanda daca nu am adresa de sedere aici Dialoka Dialoka Sunt in olanda de 5 luni mi.am cumparat o masina dar nu am putut sa o inscriu pe numele meu ca nu am adresa am.trecuto pe numele unui prieten acum asteptam sa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pe persoana cu handicap grav fara permis auto pupu1955 pupu1955 Doresc sa inmatriculez o masina pe numele surorii mele care este incadrata cu handicap grav permanent aflata in ingrijirea mea ca insotitor; de asemenea sunta ... (vezi toată discuția)