avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum putem obtine o procura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum putem obtine o procura

Buna ziua, am nevoie de un sfat din partea D-stra. Am fost la o comisie medicala, cu mama, pentru a obtine un certificat cu un grad de handicap. Mama are 81 ani si are deja, cod de boala pentru Parkinson si Alzheimer, si acum are nevoie de insotitor. Pentru acest motiv am fost la comisia medicala, unde, medicul a considerat ca nu este necesar. Am inteles ca avem posibilitatea sa facem contestatie in termen de 30 zile prin contencios administrativ. Problema este ca nu putem obtine o procura din cauza bolilor, pentru a face o astfel de actiune si nu stim cum sa procedam pentru a o obtine. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:12, 1 Februarie 2019
Angajati un avocat si nu mai aveti nevoie de procura.
Si daca nu reusiti, depuneti totusi actiunea in numele mamei, semnati dvs. sa nu pierdeti termenul.
multumesc frumos pentru raspuns, dar am incercat deja, si nu mi-au primit cererea pe motiv ca , trebuie sa fie depusa personal de catre persoana in cauza sau sa vin cu procura.....iar la notariat, cand a vazut-o notarul, a refuzat eliberarea acestui act.....
Atunci angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la ce medici sunt necesare acte pt a m-a angaja ca asistent personal pt pers cu handicap grav Lucia.T Lucia.T M-am lăsat de servici din Martie 2019 pt a o îngriji pe mama mea care are mai multe afecțiuni medicale inclusiv Parkinson si are nevoie in permanenta de ... (vezi toată discuția)
Certificat handicap irmamihaica irmamihaica buna ziua.As dori sa stiu de ce pentru un bolnav de boala parkinson forma rigido akinetica grad 4, bci,dementa in cadrul boli parkinson,in trecut cu o ... (vezi toată discuția)
Cum se evalueaza gradul de handicap ghirisan ghirisan mama mea a fost incadrata in gradul de handicap accentuat cod handicap 1 cod boala G20 in 05 .01.2012 iar acum la o noua evaluare dupa 18 luni i sa acordat pe ... (vezi toată discuția)