avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de nastere

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca m ai pot beneficia de indemnizatie de nastere daca imi dau demisia din prima luna de sarcina.Am lucrat consecutiv 3 ani pina pe data de 15 ianuarie 2019 dupa care am schimbat firma si am lucrat pina in prezent pe un contract de voluntariat care nu sint sigura ca este legal.Iar acum cind sa semnez adevaratul contract de munca mi se impune sa mi schimb medicul de familie,aceasta fiind o clinica privata.Ce sfat imi puteti da
Cel mai recent răspuns: Stangina , utilizator 23:37, 7 Februarie 2019
Care este data nasterii copilului ?
Nu am nascut,sint in prima luna de sarcina
Si nu stiti (aproximativ) cand ar trebui sa nasteti ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
In octombrie pe 6 se implinesc cele 9 luni
noiembrie 2017 - octombrie 2019 este perioada eligibila pentru CCC

in speta, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de concediu de creștere a copilului? Alexandra Istudor Alexandra Istudor Am fost angajată din octombrie 2017 până în aprilie 2018 la o firmă,apoi m am reangajat si am in prezent 3 luni de când lucrez . Se pun si cele 6 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de cretere a copilului stenia 31 stenia 31 Pot beneficia de indemnizația de cretere a copilului avand perioada repetată în ultimii 2 ani: 1 ianuarie-1 august 2017 nedeterminat;(2 ore ) dupa 1 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Peptanrazvan Peptanrazvan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia de mai jos. Sotia are varsta de 35 de ani si o vechime de 14 ani in câmpul muncii. Pe considerente ... (vezi toată discuția)