avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Jandarmeria 10 August
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Jandarmeria 10 August

Sunt sanse mari ca cercetarea in dosarul penal al violentelor Jandarmeriei din 10 August sa dureze prea mult (vezi cazul Mineriadei, Revolutiei).

S-ar putea demara o actiune in civil prin care sa solicitam Jandarmeriei daune?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:31, 1 Februarie 2019
Buna ziua,
Da exista si aceasta posibilitate dar ma intreb ce sanse sunt.
Puteti deschide proces civil dar va costa mult avocatul ca sa castige procesul.Fara avocat nu va cotez cu sanse reale nici daca aveti dreptate.
Sa va judecati doar asa de curiozitate veti pierde.

Daca asteptati ca sa fie trimis in judecata ati avea ca aliat parchetul si nu va mai este necesar avocat care sa faca absolut tot si sa va coste sa de mult mult.
Un proces civil de acest fel este cu grad de dificultate foarte ridicat si veti avea in permanenta problem chiar si cu avocat care sa trebui sa inlature orice aparare adversa ceea ce nu este deloc simplu.

Nu o sa dureze penalul cat dosarul Revolutiei sau al Mineriadei.
In acele dosare au intervenit schimbari fundamentale fata de situatia initiala deoarece trebuia sa scape toti de dupa 90...dar...nu au mai scapat toti...
Acum este ceva la modul...scapa cine poate...
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea alcoolemiei. JosefC JosefC Buna.As dori va rog frumos niste raspunsuri daca se poate. La o alcoolemie de 1.45 prima proba si 1.30 a doua probla, daca cer recalcularea ei, cu cat imi ... (vezi toată discuția)
Am fost ieri la saga festival și am fost prins de ... silviu1406 silviu1406 Buna ziua , Am fost ieri la saga Festival și am fost prins de Jandarmerie cu jumătate de pastila de Extasy la mine .Care sunt riscurile și cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere fără permis Olimpia74 Olimpia74 Buna ziua in luna noiembrie 2015 am fost prins contucand fara permis . In luna septembrie 2019 mau trimis in judecata . In toata aceasta perioada de 4 ani ... (vezi toată discuția)