avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarația 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarația 600

Buna ziua, îmi puteți spune care este termenul de depunere al Declarației 600 pentru anul precedent? Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 23:55, 1 Februarie 2019
Declarația 600 a fost desfiintata si acum se discuta doar de declaratia unica cu termen de depunere 15 martie 2019 prin care se inchide anul 2018 si se declara estimatul pentru 2019.
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie unica pentru 2020 voicudamian voicudamian As dori sa stiu care este termenul limita de depunere a declaratiei unice pentru anul 2020 si care este termenul limita de plata a impozitului pe veniturile ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica estimare de venit Caddy23 Caddy23 Buna ziua, Urmeaza sa depun DU pentru venituri realizate pe anul 2018. Va trebui sa completez si partea de venituri estimative pentru 2019 ? Daca da, dupa ... (vezi toată discuția)
Declaratie inchidere intrep. indv. CrissG9 CrissG9 Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari. 1. Daca inchid o ii ce declaratii trebuie depuse ? 2. Am observat ca in declaratia unica, apare doar estimativ ... (vezi toată discuția)