avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Referat medical neurologie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Referat medical neurologie

Fratele meu trebuie sa faca referatul medical pentru prelungirea pensiei de boala.Acest referat se poate elibera de catre un specialist din judetul de care apartine pacientul?sau din orice judet?Problema e ca in judet nu e decat un singur neurolog si are programari pana in iunie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:53, 29 Decembrie 2019
Poate să fie și din alt Județ regional de care aparține teritorial județul dvs. De exemplu, dacă ești din Bacău sau Vaslui, poți lua referat de la un neurolog din Iași.

Dacă ești din Tulcea poți lua de la un doctor din Constanța.......
Dacă ești din Giurgiu, poți lua din București.....
Va multumesc pentru raspuns.
Barbalata frusinica doresc un referat neurologic fiului meu
Păi după anul nou mergeți la cabinetul medical al unui neurolog din localitatea dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iml Ramona1982 Ramona1982 o familie(tata si 2 baieti) au savarsit infrc. prev de art. 182 c.pen, unu din copii era minor a acea data. victima a fost dusa de urgenta la spitalu din jud ... (vezi toată discuția)
Certificat medico legal nedelcu81 nedelcu81 o intrebare va rog ,care este termenul legal de scoatere a certificatului medico legal ,de la data agresiuni? va multumesc (vezi toată discuția)
Eliberare certificat medico legal: de la medicul legist din judet sau de la medicul legist de pe raza localitatii unde s-a intamplat incidentul? Marius84 Marius84 Buna ziua! De 1 Mai am fost agresat in localitatea Costinesti, jud. Constanta. In urma agresiunii: dubla fractura de mandibula. De aici a inceput calvarul. ... (vezi toată discuția)