avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Formular finante
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Formular finante

Buna ziua,
Am o intrebare referitoare la depunere formular la finante. Sunt pensionar la limita de varsta si lucrez in domeniu privat am inteles dupa noua lege ca trebuie depus formular la finante este sau nu adevarat?
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dumi12 , utilizator 06:03, 2 Februarie 2019
Treaba cu "lucrez in domeniu privat" este vag. Daca lucrati a angajat cu contract de munca, nu depuneti nimic pentru acest nou venit.
Daca lucrati ca pfa, veti depune declaratia unica pentru acest venit.
Deci dati cat mai multe detalii....
Multumesc. Lucrez cu contract de munca 8 ore la privat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi pentru infiintarea unui pfa Kosmo Kosmo Buna ziua, Tocmai ieri am primit CUI-ul in cazul unui PFA si stampilele. As vrea mai intai sa prezint cum am infiintat PFA-ul si cat timp mi-a luat ( pentru ... (vezi toată discuția)
Obligatii anaf si cass persoana fara venituri silviamar silviamar Buna ziua, am urmatoarea situatie. Incepand cu august 2018, din motive personale nu mai sunt angajata, iar in 2018 am inchis si PFA-ul pe care il aveam din ... (vezi toată discuția)
Declaratii nedepuse la timp deiu160990 deiu160990 Am deschis o intreprindere individuala in primavara acestui an si nu am depus la finante nimic pentru ca nu am folosit niciodata firma.ce probleme pot sa am? (vezi toată discuția)