avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Comunicare de la judecătorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Comunicare de la judecătorie

Bună seara am primit o comunicare de la judecătorie,,stimata doamna,in legătură cu dosarul având datele de identificare de mai sus,in calitate de reclamant,va comunicam că în termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicări,sub sancțiunea anulării cererii,aveți de îndeplinit obligațiile de mai jos:depuneți documentele solicitate și înscrisurile doveditoare într-un exemplar pentru instanta și câte un exemplar pentru fiecare parte,cf.art.150 NCPC."Întrebarea mea este:ce anume înseamnă aceasta comunicare și daca nu mi sa spus că trebuie să aduc alte acte in afara de certificatele copiiilor și copia mea de pe buletin!Să înțeleg că darea în judecată pentru exercitarea autorității părintești nu este valida? Precizez că stadiul procesual al dosarului este FOND.Sau să înțeleg că în 10 zile este dosarul pus pe rol și chemarea în judecata,?

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva amenzii contraventionale Ovidiu Davidescu Ovidiu Davidescu In urma plangerii impotriva unei amenzi contraventionale impotriva Inspectoratului de Stat in Constructii, am primit prin posta o \"Comunicare\" cu urmatorul ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca barbu.laura10 barbu.laura10 Buna ziua,as avea si eu o intrebare.Tatal meu a lucrat la o firma de paza,de la care a plecat prin demisie.Dupa o luna aceea firma de paza a inceput sa aibe ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut? vasilmia vasilmia Am primit un proces de contraventie precum am circulat fără rovinieta la data de 25.02 2016,iar procesul a fost întocmit la data de 23.08.2016.Menționez ca ... (vezi toată discuția)