Buna ziua,as avea si eu o intrebare.Tatal meu a lucrat la o firma de paza,de la care a plecat prin demisie.Dupa o luna aceea firma de paza a inceput sa aibe probleme si nu a mai platit nici salariatii care lucrau in firma nici cei care au plecat si urma sa li se dea lichidarea.Atunci tatal meu a facut o reclamatie la Tribunalul Arges pentru a putea recupera banii ce i se cuvin aferent zilelor muncite.La firma nu a putut da de nimeni si astfel a ajuns sa faca acesta reclamatie.Pe data de 14.05.2015 a facut cererea in care isi cerea drepturile banesti la Tribunalul Arges pe litigii de munca.Astazi a primit o comunicare din care noi nu prea intelegem ce doreste instanta sa mai depunem la dosar.O sa va redactez comunicarea si daca ne poate ajuta cineva cu un sfat va suntem recunoscatori.
Comunicare adresa emisa la 2 septembrie 2015
materia:litigii de munca
stadiul procesual al dosarului:Fond
obiectul dosarului : drepturi banesti
complet:C2-LM-Fond
Stimate domn
In legatura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus,in calitate de Reclamant ,va comunicam ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicarii,sub sanctiunea anularii cererii ,aveti de indeplinit obligatiile de mai jos:
B.Obligatia de a indica urmatoarele: obiectivul cererii,aratarea motivelor de fapt si de drept pe care se intemeiaza cererea.
Depuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pt instanta si cate un exemplar pt fiecare parte,cf. art. 150 NCPC
Nota:sa indicati obiectul dedus judecatii si temeiului legal in baza caruia formulati solicitarile
In situatia in care o parte din obligatii le-ati indeplinit npana la data primirii prezentei ,va rugam sa indepliniti si celelalte obligatii ce v-au fost puse in vedere pana la termenul precizat.
smnatura si parafa sefului instantei
In cererea depusa tatal meu a mentionat datele firmei unde a lucrat,perioada lucrata,orele lucrate,si suma de bani ca i se cuvine.Ce anume trebuie mentionat in plus in urmatoarea cerere?Va multumim si asteptam raspunsul dvs.
Ar fi bine sa solicitati unui avocat sa va redacteze cererea de chemare in judecata,evident ca aceasta nu a imbracat forma solicitata de lege.Vi se solicita sa prezentati situatia de fapt care v-a facut sa sesizati instanta,sa precizati temeiul de drept(articolele de lege) pe care va intemeiati pretentiile,sa depuneti actele in 2 ex sa scrieti pe fiecare ex conform cu originalul si sa semnati.Succes.
Solicitarile instnatei trebuiesc indeplinite intocmai, in caz contrar va anuleaza cererea.Cred ca, trebuie sa va adresati unui avocat,intrucat cererea trebuie sa indeplineasca sub sanctiunea nultatii preved.art.194 NCPC.