avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere impotriva amenzii contraventionale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere impotriva amenzii contraventionale

In urma plangerii impotriva unei amenzi contraventionale impotriva Inspectoratului de Stat in Constructii, am primit prin posta o "Comunicare" cu urmatorul continut :
"[...] in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari, sub sanctiunea anularii cererii, aveti de indeplinit obligatiile de mai jos:
B. Obligatia de a indica urmatoarele:
Depuneti documentele solicitate si insrcisurile doveditoare intr-un exemplar pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare parte, cf.art.150 NCPC [...]".
Am citit articolul insa nu inteleg ce ar trebuii facut. Adica eu am depus plangerea mea la judecatorie in doua copii, una la judecatorie si una care pleaca spre intimat. Mentionez ca si taxa de timbru judiciar este achitata. Sa fie vorba de un act specificat in plangerea mea pe care sa nu il fi atasat ? Daca puteti sa imi dati un sfat...:-)
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
Ovidiu Davidescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Davidescu , utilizator 10:19, 6 Noiembrie 2019
Înscrisurile deja depuse sau cele de care a-ti facut vorbire în contestație trebuiesc depuse în 2 exemplare.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Eu am depus actele intr-o singura copie iar plangerea in 2 (pentru ca una sa mearga la intimat) dar nu credeam ca trebuie si inscrisurile depuse in 2 copii pentru a merge la intimat. Multumesc de raspuns .
p.s. banuiesc ca taxa de timbru nu trebuie depusa in 2 exemplare :))...scuzati dar este prima data cand am de a face cu asa ceva...
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Înscrisurile deja depuse sau cele de care a-ti facut vorbire în contestație trebuiesc depuse în 2 exemplare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare in judecata, plangere pv taniamarin taniamarin Buna ziua! Pe data de 07.07 iulie am depus o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie care avea CNP-ul gresit. Astazi am primit urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Plangere inlocuita de ”cerere de chemare în judecatã” MalinIonescu MalinIonescu Bun ziua, Pentru contestarea unui PV de circulatie (nu a exista o contraventie reala, detin probe clare ca aplicarea legii s-a facut abuziv) am depus inca ... (vezi toată discuția)
Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)