avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie facut?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie facut?

Am primit un proces de contraventie precum am circulat fără rovinieta la data de 25.02 2016,iar procesul a fost întocmit la data de 23.08.2016.Menționez ca autoturismul a fost vândut în data de 26.05..2015 către alta persoana.Am intentat proces impotriva C.N.A.D.N.ROMÂNIA S.A-CESTRIN,iar în data de 30 12 2016 am primit o Comunicare Adresa care îmi cere sa depun alte acte ,dar nu știu ce.Totodată am primit și copiile de la actele depuse de CNADNR.Ce trebuie sa fac mai departe?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:01, 3 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa raspundeti exact solicitarilor, sa depuneti copie de pe actele de instrainare.
Daca nu reusiti sa va descurcati va trebui msa solicitati ajutorul unui avocat. cheltuielile de judecata (in care intra si onorariul de avocat) vor fi solicitate in instanta de la CNADNR. Dar numai daca nu va descurcati singur.
La data identificarii in trafic (februarie) masina se afla inca in proprietatea dvoastra, faptul ca ati instrainat-o in luna mai nu va ajuta in niciun fel.
Ce ati contestat in fapt, ca aveati rovinieta, ca nu ati circulat in data respectiva, etc.?

Ati circulat sau nu fara rovinieta la data respectiva?
Postaţi aici conţinutul adresei pe care aţi primit-o de la instanţă.
Bună ziua, mașina am instrainat-o în anul 2015 ,iar amenda este din 2016.Nici nu am carnet de conducere.

Stimate doamna,
În legătură cu dosarul având datele de identificare de mai sus,în calitate de Petent,va comunicam întâmpinarea și faptul ca în termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicări, aveți obligația de a depune răspuns de întâmpinare. Depuneți documentele solicitate și înscrisurile doveditoare intr-un exemplar pentru instanta și cate un exemplar pentru fiecare parte,cf.art.150 NCPC.

Am depus toate documentele ce am de prima data.Acum am primit copiile de întâmpinare de la CESTRIN.



[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2017
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Instanța v-a transmis întâmpinarea C.N.A.D.N.R. și v-a pus în vedere să depuneți răspuns la întâmpinare. În finalul adresei vi s-a spus că, în măsura în care veți trimite acest răspuns însoțit de acte noi, care stau la baza răspunsului la întâmpinare, să le depuneți în dublu exemplar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala, autoturism instrainat carmen6 carmen6 Buna ziua!As avea si eu o intrebare -ptr contestarea si anularea unui PVCC de circulare fara rovinieta,ce acte ar trebui sa trimit? Am detinut o masina cat B ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am primit o amenda pentru rovinieta, desi eu am vandut ... micaa micaa Buna ziua. Am primit o amenda pentru rovinieta, desi eu am vandut mașina acum 8 ani. Am facut atunci toate demersurile necesare, chiar am anuntat si la ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa ma prezint la proces? bughybgd bughybgd Este obligatorie prezentarea la o citatie in care sunt chemat ca petent, in proces cu C.A.D.N.R- CESTRIN in calitate de intimat pentru fond - plangere ... (vezi toată discuția)