avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

Buna am primit o mostenire de un apartament de la mama mea prin testament .Eu nu vreau aceasta mostenire deoarece sintem 5 frati cum pot sa renunt la testament fara sa ma deplasez in Romania.Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:11, 1 Februarie 2019
Mergeți la Ambasada sau Consulat și dati o declarație de renunțare la succesiunea și la calitatea de legatar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare succesiune dandin dandin mama si fratele meu vor sa renunte la succesiunea dupa tatal nostru in favoarea mea.fratele este stabilit in germania si din cauza pandemiei nu poate sa revina ... (vezi toată discuția)
Renuntarea expresa la succesiune este necesara daca exista testament? Valentinat22 Valentinat22 Este necesara declaratia de renuntare expresa la o mostenie in cazul in care exista testament legal in favoarea unei alte persoane, in situatia in care partea ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru reprezentare la succesiune luana1976 luana1976 Stimati Domni, tatal meu a decedat acum citeva zile in Bucuresti. Parintii mei sint divortati din 1998, iar la casa nu a fost efectuat ... (vezi toată discuția)