avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut o amendă penală în 2007 pe care am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut o amendă penală în 2007 pe care am plătit-o. Ce ar trebui să fac ca să nu îmi mai apară în cazier?

Buna seara, am o amenda penala de 500 lei in anul 2007(pe care am si platit-o.,art.180,art 63,alin 3,ce ar trebui sa fac sa nu imi apara in cazier?Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Helena Rotaru , utilizator 10:12, 2 Februarie 2019
Ati scos cazierul si apare?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati scos cazierul si apare?

Buna dimineata, da l-am scos si imi apare,nu mai conteaza faptul ca am fost nedreptatita in acest dosar unde am primit aceasta amenda,dar nu inteleg de ce imi apare totusi si dupa o perioada destul de lunga (zic eu)?
Incercati sa adresati o cerere unităţii de poliţie care a emis certificatul de cazier judiciar sa va rectifice, depuneti si documentele justificative, daca nu rezolvati asa, trebuie sa va adresati instantei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda judiciara platita - pot fi asociat unic intr-un srl? va rog urgent un raspuns myrali myrali Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Cerere reabilitare - pedeapsa de 2 ani cu aplic. art 81 c.pen. spn89 spn89 Salut, Am fost acuzat si condamnat la 2 ani cu suspendare si 4 ani de incercare pt fals si uz de fals in vara anului 2009, apoi in 2010 am avut si sentinta ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar, mentiuni ovion66 ovion66 In urma cu 10 ani am primit prin hotarare judecatoreasca o amenda penala de 500 lei. Aceasta a fost trecuta in cazierul judiciar. In anul 2007 am depus cerere ... (vezi toată discuția)