avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Daca eu am iesit in prenatal mai indata si nu imi raman cele 42 de zile de lauzie si imi raman doar 39 spre exemplu eu pentru 3 zile pierd indemnizatia de crestere a copilului? Am iesit la 30 de saptamani. Cum se poate proceda pentru acele 3 zile
Cel mai recent răspuns: Ramona t , utilizator 19:56, 4 Februarie 2019
Depuneti dosarul dupa cele 42 de zile ...pentru cele 3 zile puteti lua CO, daca intrati in CCC in calitate de salariat.
Nu mi-au ramas nici zile de Concediu de odihna pentru ca am doar o luna muncita anul acesta. Nu as putea lua fara plata in schimb alea 3 zile?
Multumesc!
Puteti lua CFP pentru cele 3 zile ...
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal obligatoriu 42 zile aom15 aom15 Buna ziua! Sunt o viitoare mamica, si voi intra in concediu prenatal in 20 aprilie, data probabila a nasterii fiind 8 iulie, adica a 80-a zi de concediu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt insarcinata si dupa calculele efectuate raman ... Angusros84 Angusros84 Buna ziua sunt insarcinata si dupa calculele efectuate raman descoperita cu fix 6 zile din concediul prenatal , adica voi ramane cu 36 zile concediu postnatal ... (vezi toată discuția)