avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestări servicii cu primăria București
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestări servicii cu primăria București

Cum asi putea propune primăriei unui sector din București un contrat pentru prestări servicii?
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:20, 3 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa urmariti anunțurile care au fost publicate in SEAP daca este ceva similar cu activitatea prestata de firma dumneavoastra si daca primaria are nevoie sa achizitioneze asa ceva prin licitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii - cerere oferta ContSters202465 ContSters202465 Imi puteti descrie putin, va rog, ce inseamna cerere de oferta la licitatii? Autoritatea contractanta cere oferta, face un pret estimativ si apoi ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice dragos-hirnia dragos-hirnia Buna ziua, as vrea sa stiu si eu, unde pot gasi un model de oferta pentru prestari servicii pentru o licitatie publica. reprezint o societate nou infiintata si ... (vezi toată discuția)
Legile fondului funciar catanescu catanescu O primarie de comuna poate sa angajeze o firma de cadastru care sa se ocupe de legile fondului funciar pe postul unui functionar public? (vezi toată discuția)