avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Înlocuitor suplinire, educatoare aflata in concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Înlocuitor suplinire, educatoare aflata in concediu medical

Nu am facut cerere pt concediu odihna pe perioada vacanței,incadrandu-ma in art 96.As vrea sa stiu cum voi fi plătită ca înlocuitoare ,unei titulare aflata in concediu medical?Primele 2-5 zile nu voi fi plătită?Doresc mai multe detalii,cu privire la acest art.96!Nu mi se pare corect ,ca in perioada vacanțelor sa nu fiu plătită!
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2019
crysstyle, utilizator
Cel mai recent răspuns: crysstyle , utilizator 20:00, 5 Februarie 2019
art.96 din ce act normativ?
Din Legea Educației Naționale nr.1
/2011

Cornel Vasile a scris:

Nu stiu să vă spun.

crysstyle a scris:

Din Legea Educației Naționale nr.1
/2011

Cornel Vasile a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna restant dupa concediu de crestere copil emmay emmay Buna ziua! Doresc sa va cer sprijinul in urmatoarea problema legata de efectuarea concediului de odihna pentru anul scolar 2010-2011 , in actualul an scolar ... (vezi toată discuția)
Drepturi perioada pandemie clahomastreet clahomastreet buna ziua sunt angajata din data de 28.01.2010 la o clinica privata si sunt inca in perioada de proba., Aceasta fiind de 4 luni in cazul meu.Am o fetita de 6 ... (vezi toată discuția)
O persoane aflata in zile libere plătite pentru unul dintre părinți, conform hotĂrÂrii nr. 217 din 18.03.2020, in perioada vacantei de primavara trebuie sa faca cerere de concediu fara plata? cristianba cristianba Speta: O persoane se afla in situatia zile libere plătite pentru unul dintre părinți, conform HOTĂRÂRII nr. 217 din 18 martie 2020, pentru aplicarea ... (vezi toată discuția)