avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recuperare bani de la fostul administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recuperare bani de la fostul administrator

Buna ziua!

Va rog frumos sa imi spuneti ce șanse am avea ca locatari de imobil cu curte comuna, sa recuperam banii dați administratorului?

Nu suntem asociație de locatari, dar am vrut sa înființăm una. Am “angajat” fără acte un administrator, care a început sa ne ceara diverse acte pt a constitui asociația de proprietari.
După câteva luni am constatat ca nu s-a întâmplat nimic, ba mai rău ca sunt si facturi restante la curent, gunoi.

Toți locatarii am luat decizia de a renunța la el. Problema este ca banii de fond si banii pentru facturile restante nu ii mai putem recupera de la el. Pt banii dați avem un PV scris de mâna .

Cui trebuie sa ne adresam pt recuperarea banilor ? (Au trecut mai bine de 6 luni si nu am reușit sa ne înțelegem amiabil)

Avem vreo șansa sa recuperam banii, chiar daca nu suntem asociație de proprietari ?

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: bianca_tm , utilizator 10:35, 4 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa deschideti actiune in instanta impotriva respectivei persoane. O puteti face in comun, toti cei pagubiti.
Mulțumesc frumos!

POPA GHEORGHE a scris:

Va trebui sa deschideti actiune in instanta impotriva respectivei persoane. O puteti face in comun, toti cei pagubiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante furnizor apa. Danielaskd Danielaskd Furnizorul de apa potabila are incheiat un contract de furnizare a apei cu o asociatie de proprietari.Presedintele asociatiei nu plateste facturile la apa ... (vezi toată discuția)
Plata de doua ori pentru acelasi serviciu? miha16 miha16 Buna ziua, in decembrie anul trecut (2015) am hotarat, noi cei din asociatia de locatari a blocului sa schimbam administratorul datorita faptului ca scara a ... (vezi toată discuția)
Domnul administrator nu a platit apa si gunoiul mai bine de un an de zile elena cercel elena cercel avem de plata la apa 20.000 de lei la apa si la gunoi 15.000 lei ce putem face in situatia respectiva pentru ca restantantieri avem doar 7.000 de lei va rog sa ... (vezi toată discuția)