avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Durata si costul legalizarii unei hotarari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Durata si costul legalizarii unei hotarari

Cat costa si cat dureaza legalizarea unei hotarari -partaj judiciar care avea ca termen de recurs 30 zile . A trecut 6 luni de atunci si acum ma grabeste banca sa inscriu hotararea in cartea funciara . .mentioez ca sulta prevazuta in hotarare nu s-a achitat si nu se va achita fiind vorba de fiica mea careaia i-am cedat partea mea din apartament
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:27, 3 Februarie 2019
Costul unei legalizari este 5 lei si e posibil sa se faca pe loc sau in cateva zile. Dar hotararea este definitiva? Ca degeaba au trecut 6 luni daca nu vi s-a comunicat.
Nu am primit nimic decat acea hotarare

Ana-Maria Dutescu a scris:

Costul unei legalizari este 5 lei si e posibil sa se faca pe loc sau in cateva zile. Dar hotararea este definitiva? Ca degeaba au trecut 6 luni daca nu vi s-a comunicat.

Mergeti cu hotararea si cu o taxa de timbru judiciar de 5 lei la instanta si va vor spune de la arhiva daca e definitiva si daca da, vi-o legalizeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)
Am castigat recursul! cum obtin copia dupa hotarare? chitzul chitzul Am castigat recursul pentru amenda de la politia rutiera. De la Informatii Sectia ix am fost plimbat la registratura, de acolo la arhiva, la arhiva m-au trimis ... (vezi toată discuția)
Hotararea de divort ina-ina ina-ina Buna ziua! Am nevoie de ajutor, doresc informatii despre lagalizarea unei hotarari de divort, as vrea sa stiu costurile la care se ridica si ce implica, sunt ... (vezi toată discuția)