avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pașapoarte la copii.minorii eu sînt divortata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pașapoarte la copii.minorii eu sînt divortata

Buna ma numesc Dragomir Laura si sînt divortata si am doi copii minorii.si am custodie comuna cu fostul. Si vreau sa le fac pașapoartele la copii da r fostul nu semnează dar eu ma-m dus prin tribunal. El trebuie sa fie prezent cind este procesul
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:18, 3 Februarie 2019
Se poate judeca si in lipsa lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aducerea familiei inapoi din spania cristak1 cristak1 Am sotia si copii in spania si in urma unei dispute intre noi doi eu am fost retinut si mi sa pus interdictie sa ma apropii de ei.Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Sînt divortata si vreau sa le fac pasaportul la copii Dragomir Laura Dragomir Laura Bună. Sînt divortata si vreau sa le fac pasaportul la copii dar avem custodie comuna .dar copii stau la mine .Si vreau sa ma duc cu ei in vacanta ... (vezi toată discuția)
Acord parinte pentru pasapoarte minori vip2you17 vip2you17 vreau sa plec in spania am doi copii de 9 si 5 ani fostul sot nu vrea sa-mi dea procura sa pot iesi din tara pt ca nu vrea el ce trebe sa fac copiii sint sub ... (vezi toată discuția)