avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii totul despre bonuriel de masa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

totul despre bonuriel de masa

Cine are amabilitatea sa-mi explice ce-i cu bonurile de masa(cine le plateste, de unde vin, in ce act de angajare trebuie mentionate, daca trebuie mentionate, in ce temei le pot obtine in caz de demisie sau concediere, ma poate ajuta ITM-ul sa le obtin)?
Lucrez de cateva luni si inca nu le-am primit.
Am inteles ca daca nu este facuta mentiune despre ele in CIM sauCCM inseamna ca angajatorul este acoperit si poate bine mersi sa nu mi le mai dea.Este adevarat acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 15:40, 18 Noiembrie 2009
Acordarea de tichete de masa constituie o facilitate, nu un drept al tuturor angajatilor unei unitati.
Limita acordarii acestora este data de posibilitatile financiare ale unitatii, tinand cont de conditiile de munca şi de calitatile individuale ale salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa iulianaadriana iulianaadriana Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca in cazul demisiei fara preaviz firma poate sa imi retina bonurile de masa. Mentionez ca demisionez fara preaviz deoarece ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Zaki86 Zaki86 Tichete de masă care nu sunt trecute în contractul individual Angajatorul cu care am avut contract recent acorda tichete de masa fara ca acestea sa fie ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa vs salar net Adrian2684 Adrian2684 Buna ziua , lucrez la o companie care recent dupa majorarea tichetelor de masa , au aplicat urmatoarea procedura interna pentru ca salariile sa nu fie marite ... (vezi toată discuția)