avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Când pot face școala de șoferi?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Când pot face școala de șoferi?

Bună seara, am fost condamnat la 9 luni cu suspendare , 60 zile muncă în folosul comunității și 2 ani de supraveghere sub articolul 336. Hotărârea este definitivă. Când pot da din nou de permis? Trebuie sa fac școala de șoferi sau se poate doar redobândire permis ? Vă mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La un an dupa ramanerea definitiva a hotararii puteti da de permis din nou, ca un copil de 18 ani :( fara scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan valy_mag valy_mag buna seara, as avea si eu o intrebare, daca ma poate cineva lamuri... anu trecut, in data de 25.01.2015 am fost oprit de un echipaj de politie, am a suflat in ... (vezi toată discuția)
Am fost condamnat cu suspendare, dar pe sentință nu scrie nimic în legătură cu permisul. cum pot să aflu dacă este sau nu anulat? CostiMiguf CostiMiguf Buna ziua , in baza art. 337 cod penal cu aplicarea art.369 alin. 10 cod procedura penala . Am fost condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis tirsu tirsu am fost condamnat 5 luni cu suspendare ptr conducerea autovehicolului sub influenta bauturilor alcoolice, prin hotararea definitiva si irevocabila din data de ... (vezi toată discuția)