avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii după radiere.
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii după radiere.

Bună ziua,
În anul 2016, societatea pe care am avut-o a fost dizolvata la cererea ONRC pentru expirarea sediului social.
În februarie 2018 mi-au fost blocate conturile personale în urma începerii executării silite de către Anaf pentru suma de 11800 lei.
Menționez ca nu a fost numit niciodată un lichidator judiciar.
În ianuarie 2019 a fost emisa o sentința prin care societatea este radiata.
Întrebarea mea era dacă după rămânerea definitiva a dizolvării societății va înceta și executarea silita asupra mea ca persoana fizica pentru creanțele bugetare ale societății.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 10:07, 4 Februarie 2019
Buna ziua, sunt chestiuni diferite. Daca ANAF va atras raspunderea personala si nu ati atacat acel act, nu mai puteti contesta aces act si veti fi executat silit, in continuare. Insa, din practica, va spun ca, de multe ori, ANAF ”uita” si nu mai executa persoana fizica. Acum, depinde de cat de vigilent este inspectorul fiscal care va urmareste dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa radio tv de la firma radiata deedee9 deedee9 Este vb de o firma care e - radiata : art.237 din L31/1990 si ptr care am primit tel ca are datorii de vreo 1000ron la tvr ptr taxa de radio tv (cu ... (vezi toată discuția)
Opozitie la dizolvare/lichidare vladion2005 vladion2005 Buna ziua. As dori sa prezint urmatoarea speta. Am un titlu executoriu ( hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila) impotriva debitoarei SC.X. ... (vezi toată discuția)
Word counter onrc JuridicIdava JuridicIdava Buna ziua. Pentru o hotarare AGA de dizolvare si lichidare simultanta si voluntara SRL cu 2 asociati, fara lichidator, am nevoie de Word counter pt ONRC? De ... (vezi toată discuția)