avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare

Bună seara! Părinții mei au o casă la curte,partea de sus de la parter cu 3 camere si la demisol alte trei camere,dar cele de la demisol n-au curent, baie,etc.Întrebarea mea este dacă pot sa-mi facă contract de vanzare cumpărare doar pe demisol ,adică separat de cealaltă. Se poate separat sau nu?Vă multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:32, 4 Februarie 2019
Dacă nu există niciun impediment legal se poate face vânzarea.
Mergeți cu actele la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietate si trai in comun ContSters88537 ContSters88537 Buna seara, am o problema legata de coproprietatea in indiviziune. Daca eu detin apartamentul principal dintr-un imobil de P+1+MANSARDA, si sunt proprietar pe ... (vezi toată discuția)
Inselatorie la cumpararea unei case,profitandu-se dupa urma celor batrani David777 David777 Buna seara! Va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu cateva sfaturi dupa ce o sa va spun pe scurt pe cat posibil. Va rog mult sa-mi spuneti daca o sa se mai ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde jumatate de apartament? gm_ignat gm_ignat Cineva care este proprietar pe un apartament de 4 camere, poate vinde de exemplu, doar 2 camere si restul de 2 sa le dea pe contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)