avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bransare țeavă de gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bransare țeavă de gaz

Vreau sa mi montez centrala. În scara sunt deja câteva apartamente care au contor de gaz separat. Trebuie sa obțin acordul lor pebtru a ma lega și eu la țeavă de gaz? Daca s au schimbat unii din proprietari între timp(nu mai sunt cei care au contribuit efectiv la construcția respectivei țevi de gaz trebuie sa obțin acordul noilor proprietari? Sau al celor care erau la momentul respectiv? Dacă implica o suma de bani pe care sa le o plătesc... Exista undeva o evidenta a costurilor?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:12, 4 Februarie 2019
In situatia expusa este necesar acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari
Acordul se da strict de catre persoanele care locuiesc in imobil
Evidenta costurilor daca au fost incheiate documente in acest sens ar trebui sa existe la proprietarii care au initiat instalarea tevii de gaze si care la momentul respectiv si-au asumat responsabilitatea sa desfasoare demersurile pentru strangere acord si contributii individuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie ... mihai_radu_2022 mihai_radu_2022 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie de sfatul Dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Instalatia de distributie ... (vezi toată discuția)
Contor comun gaz tompop tompop Propietar garsoniera am ramas singurul utilizator conectat la contorul de gaz comun pe scara blocului,toti vecinii au separatie de gaze,deci contoare separate. ... (vezi toată discuția)
Centrala gaze florin07 florin07 Locuiesc intr-un bloc unde sunt deja gaze. Toti vecinii au centrala pe gaze in afara de mine, iar acum cand vreau sa-mi instalez si eu imi cere fiecare vecin ... (vezi toată discuția)