avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... data iesirii la pensie anticipata parţială
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

data iesirii la pensie anticipata parţială

data nasterii 24.12.1963 femeie; vechime în muncă, 36 ani, din care 2 ani grupa I de muncă.Când pot iesi la pensie anticipat partial,cu ce penalizare şi pe ce perioada va fi penalizarea
Cel mai recent răspuns: automecanica , utilizator 09:22, 5 Februarie 2019
Ati mai primit un raspuns, aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Acum ati schimbat 3 ani, in doi ani grup I.
Cred ca faceti testari cu noi.
Hotarati cafre sunt datele problemei si continuati discutia tot acolo unde ati inceput-o.
Acest topic se poate sterge de catre moderatori.
Nu fac nici o testare, dar adeverinta de grupă pe care abia am primit-o, are 1 an grupa II şi 2 ani grupa I , nu este aşa cum credeam eu, considerandu-se că perioada căt am fost elev practicat la acelaşi loc de munca se încadrează în grupa II

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand poate beneficia de pensie? podaco podaco Drept la pensie Persoana nascuta in 1956.Din 1974 angajata in munca.Are 19 ani grupa I-a de munca.Cand poate iesi la pensie anticipat sau la limita de ... (vezi toată discuția)
Cerere de pensionare depusa pe data de 10.12.2010 si respinsa conform noii legi a pensiilor sabin-ionut sabin-ionut Buna ziua, Va solicit ajutorul in rezolvarea urmatoarei situatii privind cerere de pensionare a mamei mele depusa conform vechii legi de pensionare si ... (vezi toată discuția)
Vârsta de pensionare de drept Doina Valerica Doina Valerica Am lucrat 27 de ani grupa 2 si 5ani grupa 1 ,am 49 ani si in septembrie implinesc 50 ani .Cati ani mai trebuie să muncesc să pot ieși la pensie de drept ... (vezi toată discuția)