avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daune morale și materiale de la un reclamagiu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daune morale și materiale de la un reclamagiu

Pot cere daune materiale și morale de la un reclamant abuziv? Am câștigat procesul cu decizie definitiva și irevocabila. Dacă procesul a durat 4 ani se poate aproxima o suma pentru daune morale?

Alte discuții în legătură

Proces cu statul, solicitare daune morale inocent inocent Am lucrat in MAI si am fost destituit abuziv,după un an jumătate de plimbare prin tribunele am câștigat procesul,a fost revocat ordinul de demitere si ... (vezi toată discuția)
Neaplicare sentinþã banca vmd21 vmd21 Pentru neaplicarea de către bancă a unei sentinţe judecătoreşti mai mult, pentru aplicarea de penalităţi abuziv deşi sentinţa a fost definitivă şi ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac o cerere de despagubiri virgilctgil virgilctgil an sfarsit dupa doi ani se pare ca scap de chin.AN iunie 2010 am avut un accident de circulatie eu fiind pasager masina a avut dauna totala si an cateva luni ... (vezi toată discuția)