avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Proces cu statul, solicitare daune morale
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Proces cu statul, solicitare daune morale

Am lucrat in MAI si am fost destituit abuziv,după un an jumătate de plimbare prin tribunele am câștigat procesul,a fost revocat ordinul de demitere si si am câștigat deasemenea toate drepturile salariale si daune materiale,procesul a fost la contencios administrativ,menționez faptul ca decizia este irevocabila data de curtea de apel.Intrebarea mea este dacă acum pot sa intenez un nou proces pentru daune morale sau tragerea la răspundere a celor care au luat aceasta decizie abuziva pentru ca pur si simplu mi-au distrus viața si in aceasta perioada nu mi-am plătit ratele la bănci pentru ca nu am avut nici o sursa de venit si s-au adunat dobânzi peste dobânzi si penalizari Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:59, 6 Mai 2012
Daca va aflati in termenul de 3 ani de la data destituirii puteti cere.
Chestiunea cu datoriile la banci tine de daune materiale si nu de daune morale.
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat inocent inocent Am lucrat in MAI si am fost destituit abuziv,după un an jumătate de plimbare prin tribunele am câștigat procesul,a fost revocat ordinul de demitere ... (vezi toată discuția)
Functionar public destituit angelax angelax Am fost functionar public pana anul trecut in luna ianuarie cand am fost diponibilizata in mod abuziv. Am initiat un proces in contencios administrativ si am ... (vezi toată discuția)
Daune morale și materiale de la un reclamagiu cmuscalu50@yahoo.com cmuscalu50@yahoo.com Pot cere daune materiale și morale de la un reclamant abuziv? Am câștigat procesul cu decizie definitiva și irevocabila. Dacă procesul a durat 4 ani se ... (vezi toată discuția)