avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Caut avocat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Caut avocat

Am lucrat in MAI si am fost destituit abuziv,după un an jumătate de plimbare prin tribunele am câștigat procesul,a fost revocat ordinul de demitere si si am câștigat deasemenea toate drepturile salariale si daune materiale,procesul a fost la contencios administrativ,menționez faptul ca decizia este irevocabila data de curtea de apel.Intrebarea mea este dacă acum pot sa intenez un nou proces pentru daune morale sau tragerea la răspundere a celor care au luat aceasta decizie abuziva pentru ca pur si simplu mi-au distrus viața si in aceasta perioada nu mi-am plătit ratele la bănci pentru ca nu am avut nici o sursa de venit si s-au adunat dobânzi peste dobânzi si penalizari Va multumesc anticipat

Rugamintea mea este dacă poate cineva sa-mi recomande un Av specializat in așa ceva.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:07, 9 August 2012
intrebati pe www.politisti.ro.
poate va recomanda ei unul.
matahachiro a scris:

intrebati pe www.politisti.ro.
poate va recomanda ei unul.

nu cred ca l-ati indrumat unde trebuie pe @inocent. nu va primi un raspuns pozitiv.

din ce am constatat accesand site-ul respectiv majoritatea se considera "mother and father" al conducatorilor auto considerandu-i pe acestia infractorii care solicita sfaturi si indrumari cum sa conteste procesele verbale de contraventie intocmite de catre colegii lor.:hammer:

mai degraba intra la rubrica "consultanti" din meniu si poate gasi un avocat specializat, trebuie doar sa citeasca profilele avocatilor.

banuiesc ca daca a reusit sa castige impotriva "sistemului" este posibil sa fi fost indrumat si de un avocat. daca a reusit singur, bravo lui!:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu statul, solicitare daune morale inocent inocent Am lucrat in MAI si am fost destituit abuziv,după un an jumătate de plimbare prin tribunele am câștigat procesul,a fost revocat ordinul de demitere si ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog carmen69 carmen69 Buna ziuaAm si eu nevoie de un sfat.In data de 23 01 2011 a avut loc un accident de vina fiind celalalt sofer.S-a chemat politia si s-a ajuns la o impacare ... (vezi toată discuția)
Probleme eos catalin2005 catalin2005 Buna seara, Si as vrea daca se poate sa ma ajute cineva....este vorba despre un credit la banca pe care l am facut acum vre o cativa ani...dupa un timp am ... (vezi toată discuția)