avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intelegere amiabila angajator & angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intelegere amiabila angajator & angajat

Buna ziua am fost angajat pana in Decembrie 2018 la o firma transport ca sofer am primit banii ,salar plus diurna lunar ,numai pe Decembrie mi -au pus decat salariul , diurna spun ca intra tocmai in luna Mai motivand ca pot apare amenzi care vin tarziu , intrebarea mea e ce act pot face cu ei sa fiu sigur ca mai vad banii daca nu apar amenzi.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:35, 4 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti incheia un acord scris intre dvs si societatea respectiva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare transport DIANA  IONELLA DIANA IONELLA sediul angajatorului este in Bucuresti, salariatul este sofer si este din vaslui; societatea il trimite in Italia pentru a deplasa chipurile un camion dintr-un ... (vezi toată discuția)
Diurna the_power_25xxxx the_power_25xxxx in perioada august 2011-- aprilie 2012 am lucrat sofer la o firma....In contract aveam 1050 lei salariu+ 31euro/zi diurna ( 910 euro/luna--lucram in ... (vezi toată discuția)
Munca prestata prin aportul fondatorilor unui srl ??!! MICOLIS MICOLIS Buna ziua, Am nevoie urgenta de lamuriri.... Un SRL cu 2 asociati, cu obiect principal de activitate transporturi rutiere de marfuri (CAEN 6024) si obiect ... (vezi toată discuția)