avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acces la subsolul tehnic al blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acces la subsolul tehnic al blocului

Avem in bloc un locatar care periodic, fara sa anunte pe nimeni, merge in subsolul blocului si opreste ba apa calda, ba apa rece ba ambele. As dori sa stiu ce masuri legale se pot lua impotriva lui?
Pentru ca urmeaza sa montam o usa metalica la intrarea in subsol, cum putem sa-i limitam accesul acolo, cand va veni sa ceara cheia?
Individul s-a mutat acum 1 an pe scara noastra si de atunci ne-a distrus nervos cu santierul, zgomotul si oprirea apei din cauza modificarilor si incercarilor pe care le tot face la intsalatia de apa din propriul apartament.
Multumesc mult pentru raspuns!
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
TheMask, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:50, 4 Februarie 2019
Buna ziua,
Chestiunile acestea se rezolva doar intre dvs. proprietarii din acea scara. Puteti fi ajutati de catre as. prop. doar in conditiile in care discutati si aprobati un Regulament intern in care sa precizati si aceste aspecte. Altfel este greu de dat sfaturi. Sunt si oameni ciudati pe lumea aceasta.
Pentru ca omul dvs. s-a mutat relativ recent in bloc, discutati cu dumnealui sa-si termine mai repede renovarea, iar cu opritul utilitatilor sa inceteze. Opreste apa potabila rece, isi monteaza un robinet de trecere, la baie si poate si la bucatarie. La fel trebuie sa procedeze si cu apa calda menajera. Odata izolate traseele, chiar nu mai are de ce sa umble la subsol. Sa inteleaga si dumnealui disconforul creat.
Va doresc mult succes!
Este problema care se dispune concret in regulamentul de ordine interioara al asociatiei de proprietari
Daca respectivul executa renovari,imbunatatiri la instalatia interioara este suficient sa inchida coloana o singura data introduce vana alimentare interioara ,ulterior putand executa modificarile dorite fara a mai fi necesar interventii din subsolul tehnic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare instalatii sub apartament parter big_savu big_savu Buna ziua, E prima intrebare adresata pe acest forum asa ca va rog sa ma scuzati, daca gresesc sau omit ceva necesar, voi reveni. Prietenul meu detine un ... (vezi toată discuția)
Firma de metrologie contractata de asociatia de proprietari m-a inundat VulcuSimona VulcuSimona Buna ziua! In urma unui afis pus pe usa de la intrarea in scara am aflat ca o firma de metrologie va verifica ceasurile de apa rece din apartamente. Angajatul ... (vezi toată discuția)
zilele trecute s-a spart o teava de apa rece in wc-ul ... inundatul inundatul Buna iua. Zilele trecute s-a spart o teava de apa rece in WC-ul de serviciu, din plastic, montata de constructor in 1965. Ruptura s-a produs inainte de ... (vezi toată discuția)