avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce pot să fac când copilul nu are îngrijire ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pot să fac când copilul nu are îngrijire corespunzătoare, mama nu vrea să lucreze și nu este interesată deloc de binele copilului?

Buna ziua! Dupa divort de comun acord cu minor,custodie comuna,copilul la mama,ce pot sa fac cand copilul nu are ingrijire corespunzatoare,mama nu vrea sa lucreze, si nu este interesata deloc de binele copilului?Fetita este cu mine in weekend si vad ca are doar ce ii cumpar eu si vorbeste mult despre...,,nu vrea mama,nu imi da voie mama,nu avem bani sa cer eu ceva..,,. Desi copilul are bani de la mine pt nevoile lui.Ce as putea sa fac sa schimb situatia asta,sa fiu sigur ca banii sunt cheltuiti pentru nevoile copilului?Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 16:01, 4 Februarie 2019
Buna ziua,
Puteti, daca aveti cum sa doveditio ca minora nu este bine ingrijita, sa solicitati stabilirea domiciliului ei la dumneavoastra.
Incercati sa discutati si cu mama fetei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati schimbarea domiciliului.Inainte verificati discret spusele fetitei. Mergeti pe la scoala, vedeti daca mama tine legatura etc
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
proastasatului, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere minora din tara fara acordul meu Morris Morris Buna ziua. Avem o fetita minora dintr-o relatie de concubinaj,am locuit impreuna pana acum un an,iar acum doamna are un iubit in Franta,la care ar vrea sa se ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului și dreptul de vizită. cum ar fi bine să rezolv aceste probleme? florinsb florinsb Bună ziua am nevoie de un sfat, am o fetiță de 7 luni am încercat să fac relația să meargă stând la ea acasă cu bunica fetiței nu a mers bunica se ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara minor fara procura ancaalbu2002 ancaalbu2002 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de o situatie cu minori. Parintii au divortat in 2011. Divortul a fost de comun accord in sala de consiliu cu un ... (vezi toată discuția)