avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Serviciul de probatiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Serviciul de probatiune

Buna ziua
Daca se poate sa ma ajutati cu o problema:in anul 2017 am fost condamnat penal mai exact o amenda penala care s-a finalizat cu amânarea aplicari executarii pedepsei cu supraveghere pe o perioada de 2 ani, in data de 10.02.2019 ar fi finalizarea supravegherii dar ieri am primit o instiintare de la parchet sa ma prezint ca martor deoarece la sfarsitul anului 20017 cineva ar fi depus o plangere impotriva mea pentru o fapta comisa in timpul serviciului.nedumerirea mea este de cand se aplica urmarirea impotriva mea de la depunerea plangeri sau de la data cand te prezinti prima oara in fata procurorului????
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Razvancara , utilizator 19:18, 4 Februarie 2019
Doriti sa intrebati daca s-ar putea anula sau revoca supravegherea pentru ca ati fi savarsit alta fapta in termenul de 2 ani. Raspunsul este da, si conteaza data savarsirii acestei infractiuni, nu depunerea plangerii nici prezentarea in fata procurorului.
Da asta vroiam să intreb,dar se anuleaza sau revoca doar in cazul in care voi fi gasit vinovat nu si in cazul clasarii dosarului.va multumesc frumos pentru raspuns şi ajutor.l

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan ionaurel33 ionaurel33 Buna ziua, Acum câteva zile am luat proasta decizie de a mă urca băut la volan. Am fost oprit de organele de poliție și am avut o concentrație a ... (vezi toată discuția)
Cand o sa dau de permis ? zaicaioan zaicaioan În baza art. 396 alin. (1), (4) C. proc. pen. raportat la art. 83 C. pen. stabileşte pedeapsa de 9 luni închisoare în sarcina aceluiaşi inculpat, ... (vezi toată discuția)