Buna ziua
Daca se poate sa ma ajutati cu o problema:in anul 2017 am fost condamnat penal mai exact o amenda penala care s-a finalizat cu amânarea aplicari executarii pedepsei cu supraveghere pe o perioada de 2 ani, in data de 10.02.2019 ar fi finalizarea supravegherii dar ieri am primit o instiintare de la parchet sa ma prezint ca martor deoarece la sfarsitul anului 20017 cineva ar fi depus o plangere impotriva mea pentru o fapta comisa in timpul serviciului.nedumerirea mea este de cand se aplica urmarirea impotriva mea de la depunerea plangeri sau de la data cand te prezinti prima oara in fata procurorului????
Va multumesc.
Doriti sa intrebati daca s-ar putea anula sau revoca supravegherea pentru ca ati fi savarsit alta fapta in termenul de 2 ani. Raspunsul este da, si conteaza data savarsirii acestei infractiuni, nu depunerea plangerii nici prezentarea in fata procurorului.
Da asta vroiam să intreb,dar se anuleaza sau revoca doar in cazul in care voi fi gasit vinovat nu si in cazul clasarii dosarului.va multumesc frumos pentru raspuns şi ajutor.l