avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil - bani retroactivi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil - bani retroactivi

Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu alocatia de stat pentru copil.

Am nascut in 02 iunie 2018 iar dosarul pentru alocatie l-am depus impreuna cu cel pentru indemnizatie in luna septembrie, la sfarsitul concediului postnatal. Dupa doua luni de la depunerea dosarelor, mi-au fost virati banii in cont (indemnizatie+alocatie 200lei) insa doar incepand cu luna septembrie.

Intrebarea mea este cand primesc alocatia pentru lunile dinaintea depunerii dosarului? O mai primesc? Trebuie sa fac cerere speciala?

Alte discuții în legătură

Termen depunere dosar alocatie de stat pentru copii si indemnizatie pentru cresterea copilului Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Am nascut in data de 29.03.2016 si din neglijenta am depus dosarul pentru acordarea alocatie de stat pentru copii abia in data de 07.07.2016, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil nimenea nimenea Buna ziua! Va rog in data de 21 martie 2020 am nascut. Cand tb sa depun cererea pentru acordarea indemnizație crestere copil? In acest moment cum se depun ... (vezi toată discuția)
Ccc oana8989 oana8989 buna ziua.am nascut pe 12.07.2016,in august am avut concediu de maternitate,pe 01.09.2016 mi-am depus dosarul pentru indemnizatie si pentru alocatie.care v-a ... (vezi toată discuția)