avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat romanesc
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat romanesc

Buna ziua. Situatia mea e diferita. Copilul nascut in uk iar parintii fara rezidenta adica domiciliul in Romania. Nevand buletine, avem psapoarte Ro cu domiciliu UK,vrem sa veni. in vacanta si cu ocazia asta ne gandeam ca poate e mai simplu sa l facem in Ro decat prin consulat. Care sunt procedurile,pasii? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: margica_1963 , utilizator 08:31, 13 Februarie 2019
Va recomand sa depuneti actele prin consulat.Este gratuit şi mult mai simplu.Nu ştiu exact,intrati pe pagina web a consulatului sa vedeti ce acte va trebuiesc.Din cate ştiu,actele dvs.de identitate,certificatele de naştere ale parintilor şi copilului,certificatul de casatorie.Atentie,trebuie sa va faceti un cont pe portalul''econsulat.ro'' şi sa va programat. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport romanesc Marian34 Marian34 Buna, eu sunt Roman ,prietena ( nimic legal inca) e Poloneză, copilul e născut în uk(Leicester). Intrebarea mea este ... ce documente imi trebuie si unde sa ... (vezi toată discuția)
Pasaport/carte de identitate - reinnoire in anglia MihaelaMills MihaelaMills Sunt in Anglia de 8 ani, si de curând mi-au expirat buletinul/pasaportul!! De câteva luni bune încerc in zadar sa trimit e-mailuri ambasadei de la Londra sa ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pentru copii nascuti in strainatate ce acte imi trebuie ca sa-l fac? nichitean nichitean buna. ma numesc luminita si am o fetita de 2 ani nascuta in spania.as vrea sa stiu ce acte imi trebuie pentre ai face certificat de nastere romanesc.eu sunt ... (vezi toată discuția)