avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cand poate iesi la pensie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cand poate iesi la pensie?

Buna ziua,
Matusa mea este nascuta pe data de 05.08.1955 si are 28 de ani de vechime in munca.
Cand poate iesi la pensie?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 14:40, 18 Noiembrie 2009
Dupa data de 5 februarie 2013 poate depune cererea de pensionare ptr limita de varsta.

Pensionarea anticipata se poate in limita a max 5 ani mai devreme de data la care ar implini conditiile de pensionare ptr limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie Dana_Burcea78 Dana_Burcea78 buna ziua,am o colega cu varsta de 58 ani si 8 luni,si vechime in munca de 33ani si 10 luni,in prezent beneficiaza de indemnizatie de somaj pana in luna ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata lupica lupica Cu scuzele de rigoare va supun atentiei o speta ,cu rugamintea pentru cei cunoscatori in domeniul respectiv sa-si expuna o parere asupra ei : Deci ,este ... (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie? alinabad alinabad IN MAI IMPLINESC 55 DE ANI. AM 3 COPII. CEI DE LA CASA DE PENSII MI-AI-U CALCULAT VECHIMEA SI MI-AU SPUS CA AM 35 DE ANI SI 2 LUNI. CAND POT IESI LA PENSIE? (vezi toată discuția)