avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca schimbat doar de catre angajatpr
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca schimbat doar de catre angajatpr

Buna ziua. As dori sa stiu daca un contract de munca incheiat si semnat de catre angajator si angajat (ambele parti) poate fi modificat ulterior, mai exact, sa emita angajatorul un nou contract in care sa nu apara semnatura angajatului?

Eu nu mi-am dat semnatura pe contract, dar stiu sigur ca a facut-o altcineva in locul meu, mie spunandu-mi ca nu mai e nevoie sa semnez. AM FACUT PLANGERE PENALA in acest sens, dar apare o dilema: poate angajatorul sa prezinte un alt contract in care sa nu apara semnatura mea (a celui care a semnat in locul meu) si sa zica ca de fapt am refuzat eu sa semnez?? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
garetbora, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 5 Februarie 2019
1. Un c.i.m. nesemnat de ambele parti, nu este valabil.

2. Daca semnatura este falsificata, se poate ca angajatorul sa emita un nou contract in care sa nu apara semnatura angajatului .... In acest caz, documentul poate intra sub incidenta legii penale,
Ok, ajung in instanta si spune partea reclamata-angajatorul ca nu a semnat in locul meu nimeni. Asta incerc sa aflu!! Eu stiu ca l-a semnat asistentul angajatorului, dar nu pot dovedi. Avand in vedere ca e o multinationala cu milioane de euro profit, poate sa prezinte in instanta un alt contract refacut, care sa apara nesemnat in partea in care trebuia sa semnez eu-angajatul?
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2019
garetbora, utilizator
Pentru a evita stergerea mesajelor/raspunsurilor, incercati sa nu mai postati aceeasi problema pe mai multe topicuri .

Poate sa prezinte, dar nu este valabil ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare/stergere cim bianca2020 bianca2020 Sunt \'\'proaspat\'\' absolventa de liceu.Acum o saptamana am gasit un loc de munca ce parea sa fie pe placul meu.Am stat 2 zile in proba dupa care m-au dat ... (vezi toată discuția)
O nelamurire gicageorge gicageorge Buna ziua. Am o intrebare. Daca recent am semnat un contract in dublu exemplar. Iar al meu nu a fost semnat de angajator. in cazul unei probleme contractuale ... (vezi toată discuția)
Contract de munca nesemnat RIMAX RIMAX Buna ziua, M-am angajat la o firma luna aceasta si mi s-a dat o copie a contractului de munca. Contractul contine toate datele necesare, este in regula ca ... (vezi toată discuția)