avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sechestru judiciar: se poate invoca exceptia nulitatii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sechestru judiciar: se poate invoca exceptia nulitatii absolute ?

buna, fac o cerere de sechestru judiciar si vreau sa stiu daca ar fi sanse de admitere a unei exceptii de nulitate absoluta in cazul in care o voi invoca.
Stiu ca unele exceptii nu pot fi solutionate intr-o asemenea faza si instanta invoca si admite automat exceptia inadmisibilitatii invocarii exceptiei invocate.
Care ar fi exceptiile ce pot fi invocate in cadrul unui astfel de demers va rog?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

S-a incalcat sau nu principiul contradictorialitatii? Username33 Username33 buna, se da speta urmatoare - cerere de instituire sechestru judiciar bunuri mobile apartinand unei persoane juridice dar aflate in posesia unor persoane ... (vezi toată discuția)
Paradox juridic sau m-a fentat instanta? Username33 Username33 buna, am cerut printr-o cerere reconventionala, constatarea nulitatii absolute a unei incheieri civile pronuntata intr-un dosar necontencios, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala ada48 ada48 Buna seara. In cazul in care doresc sa depun o cerere in constatarea nulitatii absolute a unui testament ( lipsa consimtamant, semnatura nu i-ar apartine ... (vezi toată discuția)