avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL inactiv din 2011, vreau sa il reactivez
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL inactiv din 2011, vreau sa il reactivez

Am fost plecat din tara, si am lasat de izbeliste o firma, firma este infiintata in 2009 in 2011 a devenit inactiva, am datorii pe ea de 5500 de ron. as dori sa stiu ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ma duc sa imi incep activitatea din nou pe firma? ( sa o redeschid )
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 13:00, 5 Februarie 2019
Va trebui intai sa platiti datoriile, care pe unde sunt si dupa aceea mergeti la ANAF cu chitantele de soldare a datoriilor si faceti cerere de activare cu data D.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva elenutz elenutz buna seara.am facut o firma in anul 2008 care nu a avut activitate iar in 2009 am suspendato pe 3 ani.am fost cu toate declaratiile la zi.iar in 2012 trebuia ... (vezi toată discuția)
Reactivare srl inchisa temporar (3 ani) k.ioan k.ioan Buna ziua, Vreau sa preiau un SRL care este inactiva din 2005 iar in 2009 a fost inchisa pe 3 ani. Ce am de facut ca sa o pot redeschide?? Daca o redeschid in ... (vezi toată discuția)
S r l suspendat stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati ,am un SRL DIN 2004l-am infintat ,,dar a trebuit sa plec l-am lasat administrator pe un var cu procura ... (vezi toată discuția)