avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... aplicarea art.10din Legea 329/2009 la o Directie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

aplicarea art.10din Legea 329/2009 la o Directie publica de apa si canalizare din cadrul unei Primarii

Fiind o unitate care desfasoara activitati cu caracter economic,respectiv extractie si distributie apa potabila si canalizare din cadrul mun.Tecuci,ne confruntam cu urmatoarea situatie:
desi suntem finantati integral din veniturile obtinute in urma activitatii desfasurate,incepand cu 01.04.2009,printr-un HCL ne-am schimbat forma de organizare din SC in Directie publica de apa si canalizare,cu personalitate juridica.
Din punctul dvs.de vedere,chiar daca nici unul din veniturile noastre nu provin de la buget fiind numai venituri pur economice,trebuie sa trimitem si noi oamenii acasa in fara plata in baza L329/2009,art.10,sau nu avem legatura,tinand cont ca in acest fel bugetul va pierde, nu va castiga nimic?
Cu atat mai mult cu cat avem si profit in acest moment si toate celelalte unitati cu acelasi profil nu sunt obligate sa aplice legea chiar daca au capital integral de stat,deoarece sunt SC-uri?
Cel mai recent răspuns: ContSters54221 , utilizator 18:35, 18 Noiembrie 2009
Capitolul III - Masuri de reducere a cheltuielilor de personal in sistemul bugetar


Art. 10
(1) In vederea incadrarii in constrangerile bugetare determinate de situatia de criza economica, in perioada octombrie—decembrie 2009, conducatorii autoritatilor si institutiilor publice, indiferent de modul de finantare, au obligatia de a diminua cheltuielile de personal, in medie cu 15,5% lunar, prin aplicarea uneia dintre urmatoarele masuri:

Din ceea ce spui sinteti bugetari si o aplicati pe lege ca popa!Asta e!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog urgent lamurire ContSters23466 ContSters23466 lucrez in sistemul sanitar de stat. menagerul ne-a solicitat sa semnam o varianta pentru reducerea cheltuielilor conform legii 329/2009. nu am semnat nici o ... (vezi toată discuția)
Mãsuri luate de ministerul educaþiei în vederea aplicãrii legii 329/2009 iuvri iuvri Buna ziua. Va rog sa comentati legalitatea si eventual modalitatea de contestare in instanta a urmatoarelor masuti luate de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Clarificare mircea_ghe84 mircea_ghe84 Va salut! Dupa cum stiu toti, a aparut Legii 339/2009 - privind reorganizarea unor institutii si autoritati publice. La ART. 10 se spune: (1) In ... (vezi toată discuția)