avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... PROBLEMA CU AUTO AFLAT IN GARANTIE . HELP....!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

PROBLEMA CU AUTO AFLAT IN GARANTIE . HELP....!

Buna seara, Va rog să mă ajutați cu câteva sfaturi. An urma cu un an și jumătate am cumpărat un autoturism nou vw Jetta și de atunci numai probleme. Dimineață la pornirea autoturism la rece se aud zgomote in parte stânga față. A fost schimbate 2 volante și o cutie de viteze și acuma, după aproape un an a început să se audă din nou aceleași zgomote ca și în cazul intervențiilor anterioare. Am făcut o cerere de reparație din nou și am primit un răspuns la care mă așteptam " zgomotele sunt zgomote normale de funcționare". Va rog sa- mi spuneți cui să mă mai adrese și cum pot să-mi repar mașină. De cate ori am dreptul sa fac cereri de reparație? Cum ar putea protectia consumatorilor să mă ajute?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ispas Lucian , utilizator 13:53, 5 Februarie 2019
Nu ma poate ajuta nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu autoturismul aflat în garantie, help. Ispas Lucian Ispas Lucian Buna seara, Va rog să mă ajutați cu câteva sfaturi. An urma cu un an și jumătate am cumpărat un autoturism nou vw Jetta și de atunci numai probleme. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu service auto Ispas Lucian Ispas Lucian Buna ziua, Am o problema cu un autoturism vw JETTA 2017 / 7755 Km, achizitionat in urma cu 7 luni din reperezentanta VW Suceava. O sa va fac o ... (vezi toată discuția)
Accident cu un polonez cu dauna totala prioan prioan acu o luna am avut un accident in iasi cu un autocar polonez care nu mi-a acordat prioritate intr-o intersectie. Am fost la politie, am aflat pana la urma ca ... (vezi toată discuția)