avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Conventie civila - declaratii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Conventie civila - declaratii

Buna ziua!
La sfarsitul anului 2018 am obtinut venituri dintr-o conventie civila. Societatea a retinut 10% impozit pe care l-a declarat prin declaratia 100. Eu ca persoana fizica ce declaratie mai trebuie sa depun?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: SimonaCristea , utilizator 21:30, 5 Februarie 2019
Nu mai sunt valabile conventiile civile de cativa ani. Trebuia sa va autoizati ca pfa si sa va platiti dumneavoastra totul.
Am facut un contract de prestari servicii, pentru un sondaj de opinie. Am denumit conventie civila pentru ca in trecut asa am avut. Intelesesem ca s-a schimbat ceva in privinta aceasta si de aceea vroiam sa stiu ce declaratii ar trebui sa fac.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass in cazul conventiei civile pentru venituri obtinute in 2018 teodor_teo65 teodor_teo65 As dori sa stiu daca, pentru o conventie civila incheiata pentru anul 2018 cu o persoana fizica, pentru care platitorul venitului a retinut la sursa si virat ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii sau conventie civila intre un srl si o persoana fizica crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Am si eu o nelamurire si va rog mult sa ma ajutati. Am un SRL si doresc sa angajez o persoana pentru executarea anumite lucrari de instalatii. ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)