avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire sau nu, dovada circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire sau nu, dovada circulatie

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma lamuriti daca la expirarea dovezii de circulatie, in eventualitatea in care nu se formuleaza o cerere de prelungire, suspendarea dreptului de a conduce incepe sa curga imediat, daca mai trebuie anuntata sectia de politie care a emis dovada(ca nu se doreste prelungirea) si ce trebuie facut la expirarea duratei de suspendare. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:51, 5 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu veti mai avea dreptul.de a conduce si daca conduceți este infracțiune.
Cereți prelungirea inainte de a expira durata din dovada.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal jaleaflorin0_IL jaleaflorin0_IL Pana la solutionarea dosarului ,pot intra in posesia permisului de conducere?Daca da cum as putea proceda,daca nu ce ma sfatuiti sa fac.Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Eliberare dovada inlocuitoare permis auto danbilzerian danbilzerian Buna ziua, In urma unui accident pe care l-am provocat in urma cu aproximativ 100 de zile m-am ales cu un dosar de cercetare penala, si cu permisul de ... (vezi toată discuția)
Conducere cu dovada inlocuitoare a permisului de conducere expirata ContSters196215 ContSters196215 Buna ziua. Am si eu o mica problema si as vrea sa stiu cum as putea sa o rezolv si anume acea problema este: anul trecut infebruarie am condus o masina si ... (vezi toată discuția)