avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis italian reținut în românia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis italian reținut în românia

Buna ziua as avea si eu o intrebare daca ati putea sa ma ajutati anul trecut in octombrie am avut un accident in romania aveam alcoolemia de 0,57 mia fost reținut permisul de conducere italian am distrus doar masina mea nu sa intamplat nimic grav am intrat într-un stalp miau lăsat verbalul dar nu mi-ai spus inca nimic Nici in ziua de azi politia romana a spus că nu au permisul meu am vorbit si cu o avocată si au spus la fel ca ei nu au nimic Nici un permis si nici un act ce ar trebui sa fac sa il dau dispărut în italia ca sa iau altul? As vrea vreun consiliu
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Permis Corneanu Constantin Corneanu Constantin Buna sera. Am o intrebare pentru dumneavoasra. Am permisul anulat in italia datorita unui accident rutier in 2015 si eram sub influenta alcoolului la ... (vezi toată discuția)
Mama romanca tatal arab boukachaba boukachaba buna ziua am o problema foarte mare eu sunt romanca si sunt maritata cu cetatean arab avem o fetita de un an si eu saptamana viitoare trebuie sa ma duc in ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis de conducere mceline mceline M-am rasturnat cu masina. Pasagerii n-au patit nimic, au dat declaratii la politie, masina a fost distrusa. Aveam alcoolemie 0.2, mi s-a retinut permisul de ... (vezi toată discuția)