avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis de conducere

M-am rasturnat cu masina. Pasagerii n-au patit nimic, au dat declaratii la politie, masina a fost distrusa. Aveam alcoolemie 0.2, mi s-a retinut permisul de conducere(obtinut in Italia). Mi s-a spus ca permisul e retinut pentru 3 luni, nu prea cunosc legile din Romania. Mi-am angajat avocat care sa ma ajute sa recuperez permisul, au trecut deja 6 luni. Politistul nu vrea sa dea dosarul la judecatorie si ma tot amana, avocatul ba nu raspunde la telefon, ba ma amana, acum cateva zile mi-a zis ca in sfarsit a depus cerere la politie ca sa-i dea dosarul. Ce pot sa fac pentru a-mi recupera permisul? Eu lucram ca sofer in Italia, am nevoie de el.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 17:08, 5 Decembrie 2014
Din pacate, lucrurile se misca greu in Romania. Nu cred ca avocatul dvs are vreo vina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis italian reținut în românia Alex215 Alex215 Buna ziua as avea si eu o intrebare daca ati putea sa ma ajutati anul trecut in octombrie am avut un accident in romania aveam alcoolemia de 0,57 mia fost ... (vezi toată discuția)
Daca nu am fost informat pot luat 2 pedepse cu suspendare? danut666 danut666 in 2010 am condus sub influenta bauturilor alcoolice,politistii dandu-mi permisul de conducere inapoi,avocatul de atunci mi-a confirmat ca am voie sa conduc pe ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna rca sinady sinady Buna seara, De curand masina mi-a fost avariata in trafic. Fiind implicate cinci masini, ne-am prezentat la sectia de politie, s-a intocmit proces verbal de ... (vezi toată discuția)